Emma Lindgren

Alla inlägg under december 2010

Av Emma - 26 december 2010 21:37

ja jag tänkte att jag skulle tå å skriva några rader om vårna jul.. började med att jocke fick magsjuka i tisdags, och jag i onsdags. Så celine åke hem till mina föräldrar medans vi kurerade oss, så vi fick inte ha vårt lilla troll hemma på julaftons morgonen, Men vi åkte på förmidagen bort till mamma och pappa för att fira lite jul. Men vi hade varken ork eller matlust så nån julmat blev de inte för oss.

På lördagen skulle vi ha friat jul med svärmor pch jockes syskon men så blev de inte då jockes bror blev sjuk på julafton så den stakarn fick inte fira jul alls han.

å denna dag till ära skulle vi ha ätit middag hoss mamma å pappa igen med min mormor och morfar men nu är mamma och pappa sjuk så de gick i stöpet och allt detta bara för att folk inte kan ge fan i å gå på jobbet när de lege i magsjuka dagen innan. så sammanfatning hela denna julen som jag trode skulle bli den bästa någonsin blev åt helvete.

och nu när stakars älskade mamma är sjuk med så blir de nog ingen mellandagsrea heller..


japp de var en sammanfatning av våran jul..


bye bye

Av Emma - 23 december 2010 20:39

ja både jag å jocke låg i magsjuka hela dagen igår, idag är de bättre men de känns ungefär som man blivit överkörd av en ångvällt..

å mitt lill troll är hos mamma å pappa å jag saknar henne så jag tror jag dör..!! ne nu orkar jag inte skriva nå mer. blev ett kort inlägg


bye bye

Av Emma - 21 december 2010 22:17

ja nu sitter jag här i min ensamhet då både trollet å jocke sover, ovanligt att jag är uppe längst.. Men dock skönt å få ränsa tankarna lite.. snart är de jul celines första, jag vet att de kommer bli en toppen jul även fast vi är lite sjuka allihopa. sen blir de nyår å efter de så blir trollet 1 år, tiden går så fort.

jag måste ju skriva nån rad och berätta att lilltrollet gick tre steg helt själv ikväll.. helt otroligt, så kul å se hur hon utveklas och lär sig nya saker. hon är så duktig mitt lilla troll..


bye bye

Av Emma - 21 december 2010 15:23

lite nya bilder på lilltrollet



 

mammas sötroll busar på för fullt...


















mammas klätter apa hittar på bus...
























Celine med sin ambjörn som hon fick av ambulanskillarna..
































Av Emma - 21 december 2010 14:58

idag har i alla fall jag lyckats fått lite hostmedicin till celine, så nu kanske hostan blir lite bättre. sen skrev de även ut kortison som vi kan ha hemma om hon skulle få krupp igen..

sen så har jag slage in alla julklappar nu så de är gjort, de ligger så fint under granen:).. sen har jag å celine hunnit kolla igenom hela pelle svanslös julkalendern så nu börjar vi på trolltider:)..

ne nu ska jag ta å kolla i frysen å se om de fins nån mant


bye bye

bvc

Av Emma - 20 december 2010 14:12

ringde bvc idag för att höra om de kunde skriva ut nått aom vi kan ha hemma i förebygande syfte om celine skulle få krupp igen. och hon vart jätte paff när jag sa att vi inte fått nått av läkarn på akuten i sollefteå. hon tyckte även att de var fel av läkarn att säga att de var helt ofarligt, de är klart de inte är helt ofarligt när de inte får luft som de ska.


ialla fall ska jag å celine äta mat hos mamma och pappa idag då jocke jobbar sent, så pappa kommer snart å hämta oss. Skönt å slippa laga mat, är lite trött kan jag lova då de inte är så lätt å sova på nätterna när man bara ligger å lysnar på trollets andetag för att höra så de låter bra..

ne nu ska jag bytta om tänkte jag


bye bye

Av Emma - 18 december 2010 10:19

celine har sove hela natten så de va skönt, bara hostat till nåra gånger. hoppas de är på väg å ge sig så de inte bara är föra att hon fick medicin på sjukhuset för då blir de väl samma visa igen i natt..

i alla fall så var hon så himla duktig igår, hon var så snäll när vi åkte ambulans å satt å lekte med allt möjligt. och på akuten var hon så snäll med mamma är så stolt över sitt troll..

nu ska vi titta på lite pelle svanslös och bara mysa.


bye bye

Av Emma - 17 december 2010 22:43

Celine vaknade efter sin tupplur och kunde knapt andas så de var å ringa 112 å åka ambulans till sollefteå. där vi fick veta att de var krupp, villket jag hade på kän då jocke har haft väldigt besvär av de som barn. men hon fick i alla fall åka hem nästan på en gång vi var där bara nån timme så. Kanske inte hade behövt åkt ambulans men man tar ju hälre de säkra före de osäkra när de gäller de små.

Hoppas hon får sova i alla fall så hon orkar med julmiddag hos farfar i morgon. ne nu ska jag gå å göra välling å se om troller vill sova


bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards